Козметични продукти Aura Chake

AURA CHAKE предлага пълна гама от висококачествени продукти за професионална употреба и домашна грижа, които са разпределени в шест основни категории, показани по-долу:

Главните и активни компоненти на продуктите са съставени от антиоксиданти, неутрализиращи свободните радикали и капсулирани в микросфери хидратанти. Те не само оказват цялостно и незабавно действие на повърхността на кожата, променят нейното качество, но и осигуряват проникването на активните вещества в дълбоките слоеве на епидермиса, където се извършва синтеза на нови клетки, на колагенови и еластинови влакна.
В състава на повечето козметични продукти AURA CHAKE влиза и създаденият след дългогодишна изследователска работа и уникален по своя характер растителен комплекс „Биокомпресор”, съдържащ ДНК, растителни масла, екстракти, витамини, ензими, фитоестрогени и други биологично активни вещества във високи концентрации, благодарение на който продуктите на марката дължат безупречното си реноме. Фитокомплексът поддържа процеса на регенерация, предотвратява появата на бръчки и активно се бори с всички признаци на стареене на кожата.
При използване на продуктите с марка AURA CHAKE се постига бърз и дълготраен ефект.